Transportministerens videoer

Indvielse af CO2-neutrale skraldebiler i Esbjerg Kommune

Transportminister Benny Engelbrecht var den 21. september med til at indvie CO2-neutrale skraldebiler i Esbjerg Kommune. De kører blandt andet på biogas produceret af en del af det affald de indsamler. Og så giver de et bedre arbejdsmiljø. Godt for klimaet og godt for medarbejderne.

Årets skolepatrulje bliver hyldet i Hirtshals

3. september var transportministeren med til at overraske skolepatruljen på SkoleCenter Hirtshals med kåringen som Årets Skolepatrulje for en ekstraordinær indsats. Benny Engelbrecht var selv skolepatrulje som barn, så det var helt særligt at hylde nutidens engagerede skolepatruljer.

Holbæk Kommune indgår klimasamarbejdsaftale

Holbæk er den seneste kommune til at indgå en klimasamarbejdsaftale med transportminister Benny Engelbrecht. Viceborgmester i Holbæk, John Harpøth, og borgmester Christina Krzyrosiak Hansen forklarer nogle af de tiltag, de allerede har taget i kommunen for at gøre transporten grønnere.

Mundbind er nu et krav i den kollektive transport

Lørdag den 22. august var første dag, mundbind var et krav i den kollektive trafik. Transportminister Benny Engelbrecht sendte lørdag morgen en tak til såvel passagerer som ansatte for at have taget godt imod de nye regler.

Færgerejser bliver gratis for cyklister og gående

I juli måned kan gående og cyklister komme gratis med 53 danske færgeruter som en del af Folketingets sommerpakke.